Alupanel frezen

Om Alupanel platen te frezen op een snelle en efficiënte manier beschikken wij over een professionele zagerij, die steevast kwaliteit aflevert. Na het frezen zorgen onze vakmensen voor de nodige nabewerkingen en een correcte verpakking van uw zending. Bovendien hoeft u bij ons geen tijdrovende offertes aan te vragen. In de shop krijgt u direct de juiste prijs en kunt u meteen bestellen.

Alupanel frezen, hoe werkt dat?

In onze professionele zagerij frezen CNC freesmachines zelfs de dikste Alupanel platen op maat. Deze computergestuurde frezen kunnen digitale bestanden zoals AutoCAD inlezen en leveren zo uiterst nauwkeurige prestaties. De nabewerkingen worden uitgevoerd door onze deskundige vakmensen. Zij polijsten de witte waas van het frezen weg en verwijderen de bramen van de plaatranden. Zo kunt u uw platen zorgeloos monteren, zonder vrees voor scherpe kantjes. Opgelet: Bij het frezen is er altijd kans op zogenaamde freesslag in het materiaal.

Bestellen in 3 simpele stappen

  • Allereerst bepaalt u het soort materiaal en de dikte van de plaat. U kunt zich hiervoor laten bijstaan door onze handige “Keuzehulp” tool. Blijft u twijfelen, dan kunt u in onze shop ook eenvoudig materiaalsamples bestellen. Zo kunt u thuis rustig zelf verschillende materialen vergelijken en weet u altijd zeker dat u de juiste plaat kiest.
  • Weet u welk materiaal u wilt gebruiken en hoe dik de platen moeten zijn? Dan kunt u nu de gewenste vormen en afmetingen importeren in ons systeem. Hiervoor uploadt u een DXF-bestand via onze tool op de betreffende productpagina. DXF-bestanden zijn eenvoudig te exporteren uit de meeste CAD-programma’s. De tekenregels vindt u hier. Kiest u een van onze standaardvormen, dan wordt het nog wat eenvoudiger. Ga naar de productpagina en gebruik de tool “Kies Vorm en Afmeting” om uw specificaties in te geven.
  • U bent nu klaar om te bestellen en wij om te produceren. We frezen uw bestelling exact op maat en zorgen voor een snelle levering op een locatie naar keuze. Onderweg verpakken we uw zending met de grootste zorg, zodat de kans op transportbeschadigingen tot het absolute minimum wordt herleid.

Waarom Alupanel platen laten frezen bij Kunststofplaten.be?

  • Geen gedoe met offerteaanvragen of eeuwig heen en weer mailen.
  • U uploadt simpelweg uw DXF-bestand en bestelt meteen.
  • Ook ideaal voor kleine series of een aantal prototypes.
  • Snelle levering op locatie.