Verzendkosten

Wat zijn de verzendkosten voor mijn bestelling?

De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket. De exacte verzendkosten staan duidelijk aangegeven in de winkelwagen, zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. Om u alvast een idee te geven, ziet u hieronder een tabel met verzendkosten op basis van gewicht en grootte van het pakket:

 
 Gewicht Toebehoren Klein pakket Middel pakket Groot pakket
 < 30kg € 9,95 € 14,95 € 29,95 € 34,95
 < 60kg   € 29,95 € 44,95 € 49,95
 < 90kg   € 44,95 € 59,95 € 64,95
 > 90kg       € 79,95

Prijzen zijn excl. BTW

Hoe wordt mijn bestelling verpakt?

Kan ik mijn pakket volgen met een Track & Trace code?

Kunststofplaten.be behandelt elke zending met de grootst mogelijke zorg. Iedere bestelling is verschillend. Daarom wordt er per order bekeken wat de slimste en veiligste manier is om de producten onbeschadigd af te leveren.

Om beschadiging aan grotere platen te voorkomen gebruiken wij speciale frames om ze te vervoeren. Ook platen van kwetsbare materialen, zoals geschuimd PVC, worden beschermd met speciaal ontworpen frames en beschermingsmiddelen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw bestelling snel en veilig wordt afgeleverd.

Ja, dat kan. Op de dag van verzending sturen wij namelijk twee e-mails: de eerste e-mail is de verzendbevestiging. Enkele uren later komt de tweede e-mail met de Track & Trace code. Hiermee kunt u de zending van deur tot deur volgen.

Mocht u de e-mail met de Track & Trace code onverhoopt niet binnen 24 uur na de verzendbevestiging ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

  • Alles op maat
  • Elke gewenste vorm
  • Snelle levering
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Groot assortiment
Beoordelingen