Dibond® platen

Wij leveren Dibond® platen in mat of glanzend wit. U kunt daarbij kiezen tussen platen van 3 of 4 mm dik. Naast Dibond® leveren wij deze zogenaamde sandwichplaten ook van het merk Alupanel. Hier kunt u niet alleen witte platen kiezen, maar verschillende kleuren. Kunststofplaten.be zaagt al uw Dibond® en Alupanel platen gratis op maat en levert binnen de 48 uur. De panelen zijn steevast voorzien van een beschermfolie. Hieronder kunt u nog wat meer lezen over de eigenschappen en toepassingen van de Dibond® sandwichplaat.

Alupanel (aluminium compociet platen) wit

Als alternatief voor witte Dibond® platen bieden wij ook platen van ons huismerk in verschillende diktes in de kleur wit. Bekijk onderstaand de verschillende witte Alupanel platen.

Alupanel (aluminium compociet platen) kleur

Als alternatief voor gekleurde Dibond® platen bieden wij ook platen van ons huismerk in verschillende diktes in de kleuren. Bekijk onderstaand de verschillende gekleurde Alupanel platen.

Productomschrijving Dibond® plaat

Dibond® is in wezen een merk van zogenaamde sandwichplaten. Omdat het merk zo populair is, wordt de merknaam ook vaak als soortnaam gebruikt. Deze uiterst lichte platen zijn opgebouwd uit 3 verschillende lagen. De buitenste lagen bestaan uit aluminium van 0,3 mm dik. De kern bestaat uit polyethyleen of zogenaamd zwart kunststof. Door deze samenstelling is Dibond® tegelijk stijf, licht en duurzaam. De platen zijn weerbestendig (ook tegen UV-licht) en kunnen zo even goed binnen als buiten worden gebruikt. Bovendien kunt u Dibond® gemakkelijk boren, zagen of frezen met gewoon gereedschap. Al deze kenmerken zorgen ervoor dat de panelen vaak worden gebruikt voor gevelbekleding van gebouwen, reclameborden, displays, standbouw en decoratie of aankleding.

Onze Dibond® platen zijn wit of gekleurd. Daarnaast beschikken wij ook over een aantal speciale uitvoeringen (specials) in geborsteld aluminium, zilver en zwart. Kunststofplaten.be levert alle aluminium sandwichplaten inclusief beschermfolie. Deze folie helpt bij een schadeloze verwerking van het materiaal.

Andere bekende merken van sandwichplaten:
I-Bond, Gutbond, Skybond en Reynobond.