Kunststof lasersnijden

In onze professionele zagerij laseren wij snel en nauwkeurig al uw kunststof platen op maat. U hoeft geen tijdrovende offertes aan te vragen en krijgt bij ons direct de juiste prijs te zien. Zo kunt u snel uw online bestelling plaatsen.

Materialen per bewerkingsoptie

 • Andere benamingen:
  PMMA Laseren
  Acrylaat Laseren
  Acrylglas Laseren
  Altuglas Laseren
  Deglas Laseren
  PERSPEX® Laseren
  Polymethylmethacrylaat Laseren

Wat is lasersnijden?

Lasersnijden is een bewerkingstechniek waarmee maatvormen uit een kunststof plaat worden gehaald met behulp van een laserstraal. Deze laserstraal snijdt de vorm uit tot op 0,05 mm nauwkeurig. Omdat de laser daarbij geen druk uitoefent op de kunststof plaat komt de gewenste vorm exact op maat uit het snijproces. Zo heeft laseren veel voordelen. Het is niet alleen nauwkeurig, maar ook snel. Door de hitte van de laser zijn de randen bovendien meteen mooi helder, waardoor er geen nabewerkingen nodig zijn. Opgelet: plexiglas vormen met diktes groter dan 20 mm kunnen we niet laseren, maar frezen wij op maat.

Waarom kunststof laten lasersnijden bij Kunststofplaten.be?

 • Geen gedoe met offerteaanvragen of eeuwig heen en weer mailen.
 • U uploadt meteen uw DXF-bestand en bestelt direct.
 • Ook ideaal voor kleine series of een aantal prototypes.
 • Snelle levering op locatie.

Daarnaast draagt Kunststofplaten.be duurzaamheid hoog in het vaandel. Elke dag doen wij ons best om steeds iets meer te doen. Een groot deel van onze platen heeft dan ook een “Duurzame Keuze” label. Het zijn gerecyclede platen van het merk Green Cast®, gemaakt van 100% gerecycled PMMA — hét groene alternatief voor regulier plexiglas. Bekijk dus zeker ook onze Duurzame Keuzes bij het uitzoeken van uw ideale plaat.