Kunststof schoonmaken

Bestel eenvoudig, alles voor

Alles wat u moet weten over kunststof schoonmaken

Kunststof reinigen hoeft niet moeilijk te zijn, als u maar de juiste middelen gebruikt. Plexiglas is bijvoorbeeld een statische kunststof waardoor het snel stof aantrekt. De antistatische reiniger van het merk Burnus reinigt en voorkomt dat de kunststof plaat snel stof aan trekt. HPL-geveldelen hebben weinig onderhoud nodig, wel is het aan te raden om de kunststof geregeld te reinigen. In ons assortiment vindt u verschillende borstels die geschikt zijn voor het bereiken van de lastige, hoge geveldelen. De zachte handborstels zijn voldoende voor het bereiken van de lagere, makkelijke geveldelen. Combineer deze producten tijdens het kunststof reinigen met Kenotek schoonmaakmiddel voor een subliem resultaat.

Zitten er toch wat hardnekkige vlekken of kleine krasjes op uw HPL-plaat? Dan kunt u de Melamine Powerspons gebruiken. Deze werkt diep in het oppervlak zonder dat u schoonmaakmiddel toevoegt.

Zelf aan de slag met kunststof reinigen?

Kunststof schoonmaken is niet lastig. Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat u de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt. Sommige kunststoffen hebben baat bij een speciaal reinigingsmiddel. Zitten er doffe plekken in kunststoffen zoals plexiglas of polycarbonaat, dan is er meer nodig dan een sopje om de kunststoffen weer helder te krijgen. In dit geval kunt u het beste de kunststoffen polijsten.

Schoonmaakmiddel

Kunststof reinigen is belangrijk, natuurlijk is het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen een noodzaak. Sommige kunststoffen, zoals plexiglas, zijn statisch en trekken daarom stof aan. Burnus antistatische reiniger reinigt en behandelt het plexiglas, hierdoor blijft het langer schoon en neemt de statische lading af.

De antistatische werking van dit product is zeer sterk, als u het plexiglas eenmaal met Burnus hebt behandeld, hoeft u het niet dagelijks schoon te vegen. Zo voorkomt u kleine veegkrasjes die hierbij ontstaan. Kunststofdelen die vaak nat worden zoals geveldelen of douchewanden hebben baat bij zachte kunststof reiniger Kenotek Brilliant wash, dit schoonmaakmiddel reinigt grondig en laat een beschermende waslaag achter op de kunststof waardoor vuil en water niet snel hechten.

Onderhoudssets

Het onderhouden van kunststof gevelbekleding vergt weinig werk, dit is het grootste pluspunt van een HPL-gevelplaat ten opzichte van hout. Een jaarlijkse schoonmaak is wel aan te raden. Dit kan lastig zijn door de hoogte en moeilijke hoeken. Daarvoor bieden we de gevelborstel met telescoopsteel. De complete onderhoudsset biedt een handborstel, Kenotek Brilliant wash schoonmaakmiddel en spons. De ergonomische, slijtvaste spons ligt prettig in de hand en neemt veel vocht op.

Naast producten voor het reinigen van kunststof, bieden we ook alle benodigdheden om kunststof te lijmen en te monteren.

Vragen?

Heeft u vragen over onze producten of het bestelproces?

We helpen u graag. Neem contact op met onze klantenservice: