Pvc frezen

Laat een pvc-plaat door onze professionals op maat frezen, precies volgens uw wensen, afmetingen en vormen. Zelfs de dikste pvc-platen zijn voor ons geen probleem. Bovendien hoeft u bij Kunststofplaten.be niet te vrezen voor tijdrovende offerteaanvragen. In onze shop krijgt u meteen de juiste prijs te zien en kunt u direct bestellen.

Pvc frezen, hoe werkt dat?

Met onze CNC-freesmachines frezen wij pvc snel en effectief op maat. Deze computergestuurde machines kunnen digitale bestanden zoals AutoCAD gemakkelijk inlezen en leveren zo uiterst nauwkeurig maatwerk af. Daarna zorgen onze vakmensen persoonlijk voor een correcte nabewerking van het plaatmateriaal. De witte waas van het frezen wordt weg gepolijst en bramen worden verwijderd. Zo hoeft u geen scherpe kantjes te vrezen tijdens de installatie van uw pvc-platen. Opgelet: bij het frezen is zogenaamde freesslag in het materiaal altijd mogelijk.

Bestellen in 3 simpele stappen

  • Allereerst bepaalt u de materiaalsoort en de plaatdikte van uw project. U kunt zich hiervoor laten bijstaan door onze handige “Keuzehulp” tool. Bovendien is het mogelijk om in onze shop materiaalstalen aan te vragen. Zo kunt u zelf verschillende materialen vergelijken en bent u altijd zeker van de juiste plaat.
  • Zijn materiaalsoort en plaatdikte bekend, dan kunt u de gewenste vorm importeren in ons systeem. Hiervoor uploadt u een DXF-bestand via onze tool op de relevante productpagina. DFX-bestanden zijn eenvoudig te exporteren uit de meeste CAD-programma’s. De tekenregels vindt u hier. Kiest u voor een van onze standaardvormen, dan wordt het nog wat gemakkelijker. Op de productpagina in kwestie klikt u op “Kies Vorm en Afmeting”, waarna u meteen uw specificaties kunt ingeven.
  • Wij gaan direct aan de slag en frezen uw plaat exact op maat. Uw zending wordt verpakt met de grootste zorg en tijdig geleverd op de gewenste locatie.

Waarom pvc-platen laten frezen bij Kunststofplaten.be?

  • Geen gedoe met offerteaanvragen of eeuwig heen en weer mailen.
  • Upload simpelweg uw DXF-bestand en bestel meteen.
  • Ook ideaal voor kleine series of een aantal prototypes.
  • Snelle levering op locatie.