Kunststof driehoek

Met de mogelijkheid om uw driehoekige kunststof platen precies op maat te laten bestellen, bieden wij u een gemakkelijke oplossing aan om al uw creatieve ideeën uit te leven. Het is ook mogelijk om uw eigen ontwerp als DXF-bestand bestand aan te leveren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo laten lasersnijden of uitzagen in de driehoekige plaat.

De plaatconfigurator

Bestel nu uw kunststof driehoek!

vormen
driehoek

Materiaalsoorten

Wij hebben grote voorraden van vele kunststof soorten: van plexiglas tot HPL, van pvc tot polycarbonaat. Om u een deskundig en persoonlijk advies te kunnen geven bij het uitkiezen van de juiste materiaalsoort voor uw kunststof driehoek ontwikkelden wij de handige “Keuzehulp” tool. Hiermee krijgt u persoonlijk advies waar en wanneer u maar wil.

Varianten

Naast kunststof driehoeken kunt u bij ons zowat elke gewenste vorm en afmeting bestellen. In onze configurator hebt u bijvoorbeeld nog keuze uit standaardvormen zoals een cirkel, trapezium, ovaal, ster, pijl of zeshoek. Ook is het mogelijk om ons uw eigen ontwerp aan te leveren. Upload simpelweg uw DXF-bestand in ons systeem en wij gaan meteen aan de slag. Bekijk hier onze handige DXF tekenregels.