Kunststof rond

Wij hebben een ruim assortiment ronde kunststof platen, die u op maat kunt bestellen. Zo geven we u de mogelijkheid om precies die ronde plaat te bestellen die u nodig heeft. Of u nu werkt aan een creatief project of het tafelblad van een bijzettafel wilt vervangen; hier vindt u de ideale plaat voor uw klus. Met een DXF-bestand kunt u zelfs een volledig eigen ontwerp indienen, zoals uw bedrijfslogo. Uit al onze kunststof platen kunnen wij elk ontwerp in een cirkelvorm uitzagen of lasersnijden.

De plaatconfigurator

Bestel nu uw kunststof cirkel!

vormen
cirkel

Materiaalsoorten

In onze online shop presenteren we een uitgebreid aanbod van verschillende materiaalsoorten, elk met hun eigen kwaliteiten en looks. Om u te helpen het juiste plaatmateriaal te kiezen voor uw project hebben we de handige “Keuzehulp” tool ontwikkeld. Hiermee krijgt u persoonlijk advies waar en wanneer u maar wil.

Varianten

In onze webshop kunt u met de configurator uw gewenste vorm en maat selecteren. Naast cirkelvormige kunststof platen zijn er ook nog andere standaardvormen beschikbaar. Zo kunt u onder andere platen laten zagen in de vorm van een hart, halfrond, ovaal, ster of driehoek. Hebt u een geheel eigen vorm ontworpen? Dan kunt u die eenvoudig uploaden in ons systeem. Lever uw design aan in een DXF-bestand en volg de instructies op de betreffende productpagina. Bekijk hier onze tutorials en leer de DXF tekenregels.