Polycarbonaat frezen

Om kwaliteitsplaten te combineren met goed freeswerk bewerken wij polycarbonaat in onze professionele zagerij, waar elke gewenste vorm of afmeting mogelijk wordt. U hoeft geen tijdrovende offertes aan te vragen, maar krijgt op onze website direct de juiste prijs te zien en kunt meteen bestellen. Zo koppelen wij kwaliteit aan gemak voor al onze klanten.

Frezen, hoe werkt dat?

Onze CNC freesmachines frezen zelfs de dikste polycarbonaat platen op maat. Deze computergestuurde machines kunnen digitale bestanden (bijvoorbeeld AutoCAD) gemakkelijk inlezen en weten uw orders zo met grote nauwkeurigheid uit te voeren. Daarna zorgen wij voor een correcte nabewerking van uw plaat. Frezen creëert immers een witte waas aan de plaatranden. Wij polijsten de waas weg en verwijderen de bramen, zodat u tijdens de installatie geen scherpe kantjes hoeft te vrezen. Opgelet: bij frezen bestaat er altijd kans op zogenaamde freesslag in het materiaal.

Bestellen in 3 simpele stappen

  • Allereerst bepaalt u de materiaalsoort en plaatdikte. U kunt zich hierbij laten bijstaan door onze handige “Keuzehulp” tool. Bovendien is het mogelijk om in onze shop samples te bestellen. Zo kunt u zelf de materialen vergelijken en weet u altijd zeker dat u de juiste plaat kiest.
  • Kent u het materiaal en de plaatdikte, dan is het tijd om de gewenste vorm te importeren in ons systeem. Upload hiervoor uw DXF-bestand via onze tool op de productpagina. DXF-bestanden zijn eenvoudig te exporteren uit de meeste CAD-programma’s. De tekenregels vindt u hier. Kiest u een standaardvorm, dan kan het nog eenvoudiger. Gebruik onze tool “Kies Vorm en Afmeting” en dien uw specificaties in.
  • Wij zorgen voor een snelle productie op maat en een dito levering op de gewenste locatie. Uw zending wordt hiervoor ingepakt volgens de regels van de kunst.

Waarom polycarbonaat platen laten frezen bij Kunststofplaten.be?

  • Geen gedoe met offerteaanvragen of eeuwig heen en weer mailen.
  • U uploadt simpelweg uw DXF-bestand en bestelt meteen.
  • Ook ideaal voor kleine series of een aantal prototypes.
  • Snelle levering op locatie.