Kunststof polijsten

Bestel eenvoudig, alles voor

Alles wat u moet weten over kunststof polijsten

Kunststof polijsten is soms noodzakelijk, krassen op kunststof platen zoals acrylglas komen helaas wel eens voor. Onze kunststof polijstproducten zijn hiervoor een goede oplossing. Gebruik bijvoorbeeld één van de alles-in-een polijstsets voor grove en lichte beschadigingen. Daarnaast vind u in ons assortiment losse polijstartikelen zoals polijstdoeken, steunschijven met polijstwol en kunststof polijstmiddelen zoals Xerapol en Zvizzer. Deze polijstmiddelen zijn zowel geschikt voor polijsten met de hand als voor machinaal gebruik met een polijstschijf.

Voor een glashelder resultaat: kunststof polijsten

Krassen of doffe plekken in transparante kunststof platen, zoals plexiglas of polycarbonaat, kunnen erg vervelend zijn. Polijsten is dan de uitkomst om de platen weer glashelder te krijgen. Afhankelijk van de beschadiging kan dit met de hand of machinaal en gebruikt u fijne of grove polijstmiddelen. Polijsten kan ook noodzakelijk zijn na het zagen om de zaagsnede mooi helder te krijgen. Gaat u de kunststofplaat verlijmen, dan is de rand schuren, ontvetten en reinigen voldoende.

Polijstsets

Het polijsten van kunststof is makkelijker met onze alles-in-een polijstsets. De sets zijn ingedeeld naar mate van beschadiging op de kunststof, van lichte tot diepe krassen. Onze basis set is zeer geschikt voor handmatig polijstwerk. De deluxe set bevat een steunschijf met polijstwol waardoor krassen en doffe plekken als sneeuw voor de zon verdwijnen. Deze deluxe set is aan te raden voor het weg polijsten van diepere krassen en grote doffe plekken. Begin met de Zvizzer Heavy Cut om diepe krassen uit te polijsten, maak vervolgens met de Zvizzer Fine Cut het oppervlak weer kraakhelder.

Polijstmiddel

Kunststof polijstmiddelen zorgen voor het mooiste polijstresultaat. Xerapol/Quixx is een van de meest bekende polijstmiddelen voor kunststof, het is op oliebasis en is geschikt voor algemeen polijstwerk met de hand of machinaal. De Zvizzer polijstmiddelen zijn op waterbasis waardoor de voortgang van het polijstwerk gemakkelijk te beoordelen is. Het assortiment kunststof polijstmiddelen van Zvizzer bestaat uit fijne en grove polijstmiddelen voor een glashelder resultaat.

Vragen?

Heeft u vragen over onze producten of het bestelproces?

We helpen u graag. Neem contact op met onze klantenservice: