Kunststof polijsten

Bestel eenvoudig, alles voor

Alles wat u moet weten over kunststof polijsten

Kunststof polijsten is nodig wanneer er krassen in de plaat verschijnen. Om de polijster te helpen biedt onze shop een volledig assortiment van kwaliteitsvolle, losse items aan, waaronder steunschijven met polijstwol, polijstdoeken en polijstmiddelen geschikt voor manueel en machinaal gebruik. Zoekt u een alles-in-één oplossing, dan hebben wij ook nog onze polijst-sets in de aanbieding.

Kunststof polijsten: het glasheldere gevoel

Transparante kunststoffen zoals plexiglas en polycarbonaat kunnen ontsierd worden door krassen. Polijsten kan de plaat weer helder maken. Hoe u daarbij te werk moet gaan, hangt helemaal af van de ernst van de beschadiging. Polijsten kan dan zowel met de hand als met de machine gebeuren, met fijne of grove middelen. Ook wanneer u kunststoffen gaat zagen is het polijsten van de randen nodig voor een heldere zaagsnede. Gaat u randen verlijmen, dan kunt u volstaan met schuren, ontvetten en schoonmaken.

Kunststof polijsten met onze polijst-sets

Omdat het niet altijd simpel is om te weten welke middelen bij welke stoffen en beschadigingen horen, biedt de Kunststofplatenshop een serie handige alles-in-één polijst-sets aan. Hun opdeling hangt af van de graad van beschadiging: van lichte tot diepe krassen. De basisset is bedoeld voor het betere handwerk, terwijl de reguliere set een steunschijf met polijstwol omvat. Staat u voor het zwaardere werk, dan is er de Deluxe set met Zvizzer Heavy Cut en Fine Cut polijstmiddelen. Met het eerste product verwijdert u de diepste krassen, met het tweede maakt u het oppervlak weer zo helder als voorheen.

Polijstmiddelen

Het beste resultaat bereikt u nog altijd met de juiste polijstmiddelen. Een van de bekendste en meest gereputeerde producten voor kunststof is Quixx van Xerapol. Het is gemaakt op basis van olie en kan zowel gebruikt worden bij manueel als bij machinaal polijsten. Een ander topmerk is Zvizzer. Deze producten zijn gemaakt op basis van water en geven zo het voordeel dat u de voortgang van de werken goed kunt inschatten.

Vragen?

Heeft u vragen over onze producten of het bestelproces?

We helpen u graag. Neem contact op met onze klantenservice: