Plexiglas frezen

In onze professionele zagerij frezen wij zelfs de dikste plexiglas platen op maat van uw project. U hoeft geen tijdrovende offertes aan te vragen, maar krijgt in onze shop direct de juiste prijs en kunt meteen bestellen.

Frezen, hoe werkt dat?

Met onze CNC freesmachines frezen we zelfs de dikste plexiglas platen op maat van uw project. Deze machines zijn volledig computergestuurd en kunnen hierdoor digitale bestanden, zoals AutoCAD, gemakkelijk inlezen. Zo kunnen wij met hoge nauwkeurigheid al uw bestellingen op maat afleveren. Achteraf zorgen we bovendien voor een correcte nabewerking van uw platen. We polijsten de witte waas veroorzaakt door het frezen en verwijderen de bramen van de plaatranden. Zo krijgt u een gladde plaat zonder scherpe kantjes. Opgelet: bij het frezen bestaat de kans op zogenaamde freesslag in het materiaal.

Bestellen in 3 simpele stappen

  • Om uw plexiglas maatplaat te bestellen, bepaalt u allereerst de materiaalsoort en plaatdikte. Dit kunt u doen met behulp van onze “Keuzehulp” tool. Ook maken wij het mogelijk om samples te bestellen. Zo kunt u zelf verschillende materialen vergelijken en weet u altijd zeker dat u de juiste plaat kiest.
  • Kent u materiaal en plaatdikte, dan importeert u vervolgens de gewenste vorm in ons systeem. U uploadt uw DXF-bestand snel via onze tool op de productpagina. Deze bestanden zijn eenvoudig te exporteren uit de meeste CAD-programma’s. Bekijk hier de tekenregels. Kiest u een van onze standaardvormen, dan kan het nog gemakkelijker. Gebruik onze tool “Kies Vorm en Afmeting” op de productpagina’s en geef de gewenste specificaties in.
  • Wij maken uw bestelling exact op maat en verpakken uw zending volgens de regels van de kunst. De levering volgt snel op de locatie van uw keuze.

Waarom plexiglas laten frezen bij Kunststofplaten.be?

  • Geen gedoe met offerteaanvragen of eeuwig heen en weer mailen.
  • U uploadt simpelweg uw DXF-bestand en bestelt meteen.
  • Ook ideaal voor kleine series of een aantal prototypes.
  • Snelle levering op locatie.

Daarnaast draagt Kunststofplaten.be duurzaamheid hoog in het vaandel. Elke dag doen wij ons best om steeds iets meer te doen. Zo heeft een groot deel van onze platen het “Duurzame Keuze” label. Dit zijn gerecyclede platen van het merk Green Cast®, gemaakt uit 100% gerecycled PMMA — hét groene alternatief voor regulier plexiglas. Overweeg dus zeker ook onze Duurzame Keuzes bij het uitzoeken van uw ideale plexiglas plaat.