Plexiglas schermen voor bureaus

Met onze plexiglas schermen voor bureaus beschermt u uw kantoor in geen tijd tegen pandemische ziekteverwekkers. Ze zijn ruimtebesparend en eenvoudig te monteren. Gemaakt van 4 mm dik plexiglas laten ze u en uw collega’s toe om weer veilig samen te werken, in dezelfde ruimte. Ondertussen roepen de plexiglas schermen tussen de bureaus de verspreiding van infectieziekten een halt toe.

Soorten plexiglas bureauschermen

In ons assortiment plexiglas bureauschermen vindt u oplossingen in alle maten en soorten. Wilt u bijvoorbeeld een plexiglas scherm om aan de korte zijde van een bureautafel te plaatsen; dan is ons klein bureau- of tafelscherm met een afmeting van 85 x 66,5 cm (bxh) uw oplossing. De eenvoudig te monteren klem bevat een uitsparing waar de plexiglas plaat als een puzzelstuk in past. Voor een plexiglas scherm aan de lange zijde van het bureau biedt het grote bureau- of tafelscherm van 148 x 66,5 cm (bxh) een uitkomst. Ook deze klemmen laten een simpele montage toe. Naast de zijschermen hebben we verder ook nog monitorschermen en schermen voor montage over de tafel heen. Met het een kunt u scheidingswanden creëren tussen 2 tegenoverliggende bureaus (via de achterzijde van het computerscherm); met het ander kunt u een langere vergadertafel in afgeschermde compartimenten opdelen.

Uw plexiglas bureauscherm ontsmetten

Het is belangrijk het plexiglas bureauscherm regelmatig schoon te maken: het houdt tenslotte nies- en hoestdruppels tegen. Gebruik hiervoor geen Glassex of verwante middelen, want zij veroorzaken doffe plekken. Beter is een antistatische reiniger, waarmee u voorkomt dat het plexiglas stof aantrekt. Wilt u uw plexiglas bureauscherm ontsmetten, gebruik dan onze Ontsmettingsset voor plexiglas.

Uw plexiglas bureauscherm kopen

Kunnen onze plexiglas bureauschermen, tafelschermen of monitorschermen u helpen? Bestel dan meteen online, in onze shop. Bent u niet op zoek naar kantoorschermen, maar naar schermen voor winkels, horeca of meer? Bekijk dan ons aangepast aanbod.

  • Gratis op maat gezaagd
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Ruim assortiment
Beoordelingen