Plexiglas schermen

Onze plexiglas schermen geven u de mogelijkheid om uw medewerkers en klanten te beschermen tegen pandemische ziekteverwekkers. Ze zijn uitermate geschikt in o.a. meeneemrestaurants, wachtkamers, apotheken, recepties, bibliotheken, balies en gedeelde werkplekken. U kunt ze simpelweg neerzetten op een voet, als afscherming tussen toonbank en kassa; of u kunt ze aan het plafond hangen met een van onze slimme ophangsystemen. Boren is niet nodig en tilwerk hoeft u niet te vrezen: plexiglas is 2 keer lichter en 30 keer sterker dan glas. Ook ontsmetten kan snel met onze ontsmettingsset, terwijl schoonmaken best gebeurt met een antistatische reiniger, bijvoorbeeld van Vuplex.

Soorten plexiglas schermen

Onze gebruiksklare plexiglas schermen (inclusief montagesystemen) zijn gemaakt van budget plexiglas. De plaat heeft een dikte van 3 mm, terwijl de voetstukken een dikte van 8 mm hebben, voor extra stevigheid. De staande plexiglas schermen zijn daarbij 60 x 80 cm of 120 x 80 cm groot (b x h). De hangende beschermplaat meet standaard 100 x 150 cm (b x h), maar kan ook op maat worden gezaagd. Staande varianten worden vooral gebruikt op balies of toonbanken, terwijl hangende versies vaak boven kassa’s te vinden zijn, bijvoorbeeld in supermarkten.

Uw plexi scherm kopen

Infectieziekten verspreiden zich meestal via druppels die door hoesten of niezen in de lucht komen. Onze plexiglas afscheidingen stoppen deze druppels af en roepen de verspreiding van pandemische ziekteverwekkers zo een halt toe. Wilt u uw onderneming bestand maken tegen ziekteverwekkers, dan bieden zij u dus een snelle en gebruiksklare totaaloplossing, en montagesystemen. U kunt meteen online bestellen, rechtstreeks in onze webshop.