Spatschermen voor kassa’s

In de 1,5-metereconomie beschermt het kassascherm uw medewerkers en klanten tegen virale besmettingen. Het roept de verspreiding van pandemische ziekteverwekkers een halt toe. Het scherm is daarom de oplossing-bij-uitstek voor supermarkten, winkeliers, kledingzaken, horeca, keukens, afhaalrestaurants en andere ondernemers. U kunt de stevige kunststof schermen eenvoudig neerzetten of ophangen. Het plexiglas plaatmateriaal is 2 keer lichter en 30 keer sterker dan gewoon glas. U maakt het eenvoudig schoon met onze Vuplex antistatische reiniger. Ontsmetten kan met alcohol of met onze Ontsmettingsset voor plexiglas, voor het volledige werk.

Onze spatschermen voor de kassa

Onze kassaschermen zijn doorzichtig (transparant) en worden staand of hangend gemonteerd. Terwijl u de hangende schermen gratis op maat kunt laten zagen, bieden we van de staande afschermingen 2 formaten aan (b x h): 60 x 80 cm en 120 x 80 cm. Deze staande kassaschermen plaatst u simpelweg op de bijgeleverde voet. Ze zijn zo met name geschikt voor gebruik op een toonbank, balie of als plastic afscherming tussen kassamedewerkers en shoppers. In supermarkten is het hangend kassascherm dan weer erg handig. Via de 2 hanggaten hebt u het snel aan het plafond opgehangen — zonder boren.

Waarom een scherm voor de kassa plaatsen?

In veel winkels is het vaak lastig om de verplichte 1,5 meter sociale afstand te houden, zeker eens klanten hun aankopen gaan afrekenen. Het plastic kassascherm biedt hier een sluitende oplossing. De meeste pandemische ziekteverwekkers verspreiden zich in vochtdruppels, bijvoorbeeld via kuchen of niezen. Onze kunststof kassaschermen stoppen deze druppels af.

Uw kassascherm kopen

Of u nu zoekt naar een staand of een hangend kassascherm; bij ons kunt u uw spatschermen snel en eenvoudig online bestellen, inclusief bevestigingsmaterialen en eventueel maatwerk. Een kant-en-klare totaaloplossing, die de virale verspreiding in uw onderneming controleert.

  Gratis op maat gezaagd
  Hoogwaardige kwaliteit
  Deskundig advies
  Ruim assortiment

Beoordelingen