Plexiglas corona schermen

Alles wat u moet weten over plexiglas corona schermen

Met een plexiglas anti-corona scherm, helpt u besmette en onbesmette mensen van elkaar te scheiden en gaat u de verspreiding van hoestdruppels tegen. Zo maakt u uw onderneming coronaproof.

Soorten anti-corona schermen

Onze corona schermen zijn gebruiksklaar en bieden een veilige en snelle totaaloplossing voor uw onderneming. Of u nu zoekt naar een hangend of een staand montagesysteem, voor kantorentafelsmonitors, werkvloeren of horecazaken. Al onze corona spatschermen zijn gemaakt van plexiglas met een dikte van 3 mm. Bovendien zijn ze eenvoudig te monteren of verplaatsen, zonder extra gereedschappen.

Coronaschermen ontsmetten

Qua onderhoud en desinfectie hebt u geen werk aan plexiglas. Schoonmaken gebeurt wel best met een antistatische reiniger, die de statische lading van de plaat voorkomt en daarmee de aantrekking van stof. Ontsmetten kan simpelweg met alcohol, of u kunt gebruikmaken van onze slimme COVID-19 ontsmettingsset voor plexiglas.

Uw spatscherm tegen corona kopen

Dat kan snel en simpel in onze webshop. Bescherm uw klanten, medewerkers en organisatie en laat ons weten welk anti-corona systeem u verkiest. We bieden gegarandeerd een oplossing om uw onderneming coronaproof te maken.

Vragen?

Heeft u vragen over onze producten of het bestelproces?

We helpen u graag. Neem contact op met onze klantenservice: