Plexiglas schermen voor de horeca

Snel geleverd

Alles wat u moet weten over horeca schermen

Baat u een café, restaurant, kantine of refter uit en zoekt u een ruimtebesparende oplossing waarmee u weer kunt meedraaien in de nieuwe 1,5-metereconomie? Ontdek dan hier onze staande plexiglas schermen, speciaal ontwikkeld voor horecagelegenheden. Deze horeca spatschermen worden eenvoudig gemonteerd op de bijgeleverde voet en zijn zo ideaal als afscheiding tussen tafels en banken, zonder dat u daarbij de indeling van uw zaak hoeft te veranderen

Soorten spatschermen voor de horeca

Onze horeca schermen zijn geschikt voor cafés, restaurants, schoolrefters, kantines en andere gelegenheden waar de afstand tussen tafels en stoelen minder dan 1,5 meter is. De kuchschermen zijn volledig, gebruiksklaar, eenvoudig te monteren of verplaatsen en multifunctioneel. Zo kunt u ze bijvoorbeeld ook inzetten als ruimtebesparende divider. We bieden daarbij zowel staande schermen op voet als hangende schermen voor boven de kassa.

Uw plexiglas scherm voor restaurants en cafés onderhouden

Met een horeca spatscherm beschermt u uw personeel en klanten tegen virussen, doordat het schadelijke vochtdruppels (hoesten, niezen…) afhoudt. Zo wordt de virusverspreiding geblokkeerd en daarom is een goed onderhoud cruciaal. Deze caféschermen snel en effectief ontsmetten kan met onze ontsmettingsset voor plexiglas. Daarnaast is het raadzaam het plexiglas regelmatig te reinigen met een antistatische reiniger, die de aantrekking van stof voorkomt.

Uw horeca scherm kopen

U wilt uw klanten en medewerkers graag beschermen tegen corona en zoekt daarom een snelle, veilige en volledige oplossing. Onze horeca schermen zijn wat u zoekt. U kunt ze nu meteen bestellen in onze webshop. Zoekt u een andere oplossing? Bekijk dan zeker ook de rest van ons veelzijdig aanbod plexiglas schermen. Naast schermen voor cafés, restaurants en aanverwanten hebben we er ook voor op kantoor, aan bureaus, over tafels en achter monitors. Bij ons maakt u uw onderneming in geen tijd coronaproof.

Vragen?

Heeft u vragen over onze producten of het bestelproces?

We helpen u graag. Neem contact op met onze klantenservice: