Plexiglas schermen

Snel geleverd

Alles wat u moet weten over plexiglas schermen

Onze plexiglas schermen geven u de mogelijkheid om uw medewerkers en klanten te beschermen tegen corona en andere virussen. Ze zijn uitermate geschikt in o.a. meeneemrestaurants, wachtkamers, apotheken, recepties, bibliotheken, balies en gedeelde werkplekken. U kunt ze simpelweg neerzetten op een voet, als afscherming tussen toonbank en kassa; of u kunt ze aan het plafond hangen met een van onze slimme ophangsystemen. Boren is niet nodig en tilwerk hoeft u niet te vrezen: plexiglas is 2 keer lichter en 30 keer sterker dan glas. Ook schoonmaken kan snel met een antistatische reiniger, bijvoorbeeld van Burnus.

Soorten plexiglas schermen

Onze gebruiksklare plexiglas schermen (inclusief montagesystemen) zijn gemaakt van budget plexiglas. De plaat heeft een dikte van 3 mm, terwijl de voetstukken een dikte van 8 mm hebben, voor extra stevigheid. De hangende schermen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Staande varianten worden vooral gebruikt op balies of toonbanken, terwijl hangende versies vaak boven kassa’s te vinden zijn, bijvoorbeeld in supermarkten.

Uw plexi scherm kopen

Zoals het RIVM aangeeft, verspreidt het coronavirus zich meestal via druppels die door hoesten of niezen in de lucht komen. Onze plexiglas afscheidingen stoppen deze druppels af en roepen de verspreiding van het virus zo een halt toe. Wilt u uw onderneming coronaproof maken, dan bieden zij u dus een snelle en gebruiksklare totaaloplossing, inclusief montagesystemen. U kunt meteen online bestellen, rechtstreeks in onze webshop.

Vragen?

Heeft u vragen over onze producten of het bestelproces?

We helpen u graag. Neem contact op met onze klantenservice: