Hangende plexiglas schermen

Snel geleverd

Alles wat u moet weten over hangende plexiglas schermen

Nu de 1,5-metereconomie een feit is, bieden onze hangende plexiglas schermen een gebruiksklare totaaloplossing voor winkeliers, apothekers, supermarkten en andere openbare handelsplaatsen waar afstanden moeilijker bewaard kunnen worden. Een hangend plexiglas scherm houdt boosdoeners zoals hoest- en neusvocht tegen, waardoor de verspreiding van virussen wordt afgeremd. Het maakt uw onderneming snel en sluitend coronaproof.

Soorten hangende plexiglas schermen

De hangende plexiglas schermen in ons aanbod zijn kant-en-klaar, simpel te monteren zonder boren en uiterst geschikt boven kassa’s, receptiebalies of toonbanken. Ze zijn beschikbaar in verschillende soorten en afmetingen, en laten zich zowel verticaal als horizontaal monteren. Zoekt u een klein hangend plexiglas scherm; dan kunt u kiezen voor de afmeting 60 x 80 cm (h x b). Daarnaast bieden we ook een grotere variant aan van 120 x 80 cm (h x b). Kiest u liever zelf uw formaat? Dat kan met ons slimme ophangsysteem, waar u vervolgens een plexiglas scherm met de gewenste afmeting kunt bijbestellen. Zoals altijd zagen wij uw order gratis op maat.

Een plexiglas scherm hangend schoonmaken

Dat is eenvoudiger dan het klinkt met onze ontsmettingsset voor plexiglas. U krijgt hier alle noodzakelijke hulpmiddelen verzameld in 1 handig pakket en kunt uw schermen zo snel en veilig desinfecteren. Daarnaast valt ook nog een regelmatige schoonmaakbeurt met antistatische reiniger aan te bevelen. Zo voorkomt u dat het plexiglas stof aantrekt.

Uw hangend plexiglas scherm kopen

Kunt u ons hangend plexiglas scherm gebruiken in uw winkel, horecazaak of onderneming? Bestel dan meteen online, rechtstreeks in onze webshop. Bent u toch op zoek naar een andere oplossing? Bekijk dan zeker ook eens de rest van ons veelzijdig assortiment plexiglas schermen en montagesystemen. We bieden oplossingen voor bureaus, monitors, tafels en horecazaken.

Vragen?

Heeft u vragen over onze producten of het bestelproces?

We helpen u graag. Neem contact op met onze klantenservice: