Baliescherm / toonbankscherm

Snel geleverd

Alles wat u moet weten over plexi schermen voor toonbanken of balies

Onze balieschermen (of toonbankschermen) zijn gemaakt van plexiglas (of acrylaat). Ze fungeren als beschermwand of divider tussen medewerkers en klanten. Waar de meeste virussen zich verspreiden via druppels die door hoesten en niezen in de lucht geraken, houdt het baliescherm deze verspreiding tegen. Uw medewerkers, klanten en onderneming blijven zo optimaal beschermd.

Waarom een plexi baliescherm kopen?

Het grote voordeel van plexiglas is dat het dezelfde kwaliteiten heeft als transparant glas, maar het is wel 2 keer lichter en 30 keer sterker. Uw plexi toonbankscherm kan dus tegen een stoot en is tegelijk gemakkelijk te monteren. Bovendien hebt u hier weinig werk qua onderhoud of desinfectie. Met een antistatische reiniger voorkomt u dat de plaat stof aantrekt, terwijl alcohol het scherm al snel ontsmet. Zoekt u een volledige desinfectie uit te voeren, werk dan met onze COVID-19 ontsmettingsset voor plexiglas.

Uw toonbankscherm kopen

Wanneer u een balie- of toonbankscherm nodig heeft, kunt u het direct via onze webshop bestellen. Wij brengen uw order zo snel als mogelijk in productie en maken het meteen klaar voor verzending. Op zoek naar een andere anti-corona oplossing? Bekijk dan zeker onze andere plexiglas schermen: voor tafels, bureaus, kassa’s of horecazaken.

Vragen?

Heeft u vragen over onze producten of het bestelproces?

We helpen u graag. Neem contact op met onze klantenservice: