Staande plexiglas schermen

Snel geleverd

Alles wat u moet weten over staande plexiglas schermen

Wanneer u zoekt naar een snelle en eenvoudige manier om uw klanten, kassamedewerkers of receptionisten tegen virussen te beschermen; dan bieden onze staande plexiglas schermen een pasklare totaaloplossing. Door het scherm te plaatsen helpt u besmette en onbesmette personen gescheiden te houden en draagt u dus uw steentje bij om de virusverspreiding in te dijken.

Soorten staande plexiglas schermen

Onze staande plexiglas schermen zijn eenvoudig te monteren op het bijgeleverde voetstuk. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal op receptiebalies, toonbanken of terrassen van horecazaken — en vandaar dat ze ook wel eens toonbankscherm of baliescherm worden genoemd. Het scherm in kwestie is een 3 mm dikke budget plexiglas plaat met 2 plexi voetstukken van 8 mm dik, om extra stevigheid te bieden aan de constructie. De schermen zijn 80 cm hoog en hebben een breedte van 60 of 120 cm. De kleinere versie voorziet daarbij 1 voetuitsparing onderaan, terwijl de grotere versie 2 uitsparingen voorziet.

Een plexiglas scherm staand schoonmaken

Dat hoeft niet zo moeilijk te zijn als het klinkt, het is zelfs gemakkelijk. Gebruik onze Burnus antistatische reiniger en het plexiglas zal geen stof meer aantrekken. Ontsmetten kan ondertussen gewoon met alcohol, of u kunt een beroep doen op onze ontsmettingsset voor plexiglas. Hierin vindt u alle benodigdheden voor een veilige desinfectie, samengebracht in 1 handig pakket.

Uw staand plexiglas scherm kopen

Wilt u uw medewerkers en klanten terdege beschermen tegen corona, dan kunt u ons staand plexiglas scherm rechtstreeks online bestellen, via onze webshop. Biedt de staander voor u geen oplossing, dan kunt u ook nog een van onze andere systemen overwegen. Zo hebben we ook plexiglas schermen met een ophangsysteem, monitorschermen of schermen voor montage over een tafel.

Vragen?

Heeft u vragen over onze producten of het bestelproces?

We helpen u graag. Neem contact op met onze klantenservice: