Polyethyleen frezen

Om onze polyethyleen platen zo goed mogelijk op maat te frezen beschikken wij over een professionele zagerij. Hier frezen wij al uw bestellingen met snelheid en precisie op maat, in elke gewenste vorm of afmeting. Om te bestellen hoeft u bij ons geen tijdrovende offertes aan te vragen. U vult gewoon uw wensen in in onze online shop, krijgt meteen de juiste prijs te zien, en kunt onmiddellijk bestellen. Even snel gaan wij daarna voor u aan de slag. We frezen uw bestelling op maat en leveren zo snel als mogelijk op een locatie naar keuze. Onderweg beschermen we uw zending optimaal, zodat de kans op beschadigingen wordt geminimaliseerd.

Frezen, hoe werkt dat?

In onze professionele zagerij frezen onze CNC freesmachines zelfs de dikste polyethyleen platen op maat. Deze computergestuurde machines kunnen digitale bestanden zoals AutoCAD gemakkelijk inlezen en werken zo met een uitzonderlijke nauwkeurigheid. Achteraf zorgen wij dan nog voor een correcte nabewerking van uw platen. We verwijderen de witte waas die ontstaat tijdens het frezen en maken uw platen vrij van bramen. Zo hoeft u niet te vrezen voor scherpe kantjes bij het installeren. Opgelet: bij het frezen valt zogenaamde freesslag in het materiaal nooit uit te sluiten.

Bestellen in 3 simpele stappen

  • Allereerst bepaalt u het type materiaal en de dikte van de plaat. U kunt hierbij een beroep doen op onze handige Keuzehulp tool. Bovendien is het bij ons ook mogelijk om materiaalstalen te bestellen. Zo kunt u verschillende materialen vergelijken en weet u altijd zeker dat u de juiste plaat kiest.
  • Kent u uw materiaal en plaatdikte, dan kunt u de gewenste vorm in ons systeem importeren. U uploadt hiervoor een DXF-bestand via onze tool op de productpagina in kwestie. DFX-bestanden zijn eenvoudig te exporteren uit de meeste CAD-programma’s. De tekenregels vindt u hier. Nog eenvoudiger wordt het wanneer u een van onze standaardvormen kiest. Surf naar de productpagina, klik op “Kies Vorm en Afmeting” en geef uw specificaties in.
  • Wij zorgen voor een afgewerkte plaat op maat van uw project en leveren snel op de gewenste locatie. Onderweg beschermen we uw zending volgens de regels van de kunst.

Waarom polyethyleen platen laten frezen bij Kunststofplaten.be?

  • Geen gedoe met offerteaanvragen of eeuwig heen en weer mailen.
  • U uploadt simpelweg uw DXF-bestand en bestelt direct.
  • Ook ideaal voor kleine series of een aantal prototypes.
  • Snelle levering op locatie.