PVC schuimplaat gekleurd

Kunststofplaten.be presenteert u een uitzonderlijk ruime collectie van PVC schuimplaten in diverse kleuren. Zo kunt u bij ons terecht voor PVC schuimplaten in het geel, blauw, rood, oranje, groen, grijs, zwart en ivoor. De bovenlaag is daarbij steevast licht gestructureerd en heeft een mat uitzicht. Diktes variëren tussen 2 en 19 millimeter. PVC Schuimplaten zijn zowat de helft lichter dan hard PVC. De platen zijn goed binnen te gebruiken. Kunststofplaten.be zaagt al uw schuimplaten GRATIS op maat. Leveringen gebeuren binnen de 48 uur na uw bestelling. Daarbij worden alle platen voorzien van een beschermfolie langs weerszijden. Deze folie biedt bescherming tijdens de materiaalverwerking. Tot ons aanbod behoren ook Forex® platen.

Kenmerken van een PVC schuimplaat

De schuimplaat is het lichtgewicht onder de PVC panelen. Hij is dan ook zowat 50% lichter dan de massieve PVC plaat. Naast lichtheid wordt dit paneel vooral gekenmerkt door de goede chemische bestendigheid, de slechte brandbaarheid en de egale kleur, die gelijk blijft tot in de kern van de plaat. Het oppervlak is daarbij lichtjes gestructureerd en voorzien van een matte afwerking.

Bij Kunststofplaten.be kunt u geschuimd PVC kopen in verschillende afmetingen en kleuren. Zagen, boren, frezen… Het is allemaal geen probleem voor geschuimd PVC. Deze platen laten zich erg gemakkelijk bewerken. U kunt ze eenvoudig lijmen en zelfs (warm) vervormen. De plaat heeft een groot toepassingsbereik. Populaire toepassingen zijn bijvoorbeeld displays, binnenreclame, plafondbekleding, standbouw, interieur design en zeefdrukken.

Bekende PVC schuimplaten merken:

Astalon, Carine, Darvic, Dekader, Duraform, Foamalux, Ispadur, Simona, Vikupor, Vinidur en Vinplast.